Hoitajalle

Mitä on upbeataaminen?

UpBeataaminen on uudenlainen tapa tehdä hoitotyötä. Se on hoitajan valinta rakentaa itselleen omannäköinen työelämä. Et työskentele enää käskystä, vaan valitset itse missä ja milloin työtäsi haluat tehdä. Olet itseohjautuva alan ammattilainen. UpBeat Care on väylä työskennellä vastuullisemmin ja vapaammin.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden keikkailla omien aikataulujesi mukaan. Asiakkaamme ilmoittavat avoinna olevat vuorot ja sinä saat valita niistä mieleisesi. Välitämme niin lyhyitä kuin pidempiaikaisia sijaisuuksia. Voit itse valita, teetkö vain yksittäisiä työvuoroja päätyösi lisäksi, vai koostatko työaikasi joustavasti oman tarpeesi mukaan.  Yhteistyö kanssamme ei velvoita sinua mihinkään, vaan saat elämäntilanteesi mukaan määrittää kuinka paljon työskentelet.

Työnantajana olemme reiluja ja maksamme tekemästäsi työstä kunnon korvauksen. Palkkaus on tehtäväkohtainen, riippuen siitä, missä työskentelet. Haluamme, että saat rahat nopeasti tilillesi ja siksi maksammekin palkan viikoittain. Voit valita itse teetkö aamu-, ilta vai yövuoroja. Teemme työskentelystäsi mukavaa ja tuemme sinua mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Kiinnostuitko? Aloita työt UpBeatilla!

Tai soita: +358 45 351 9646